Szolgáltatásaink

A közösségi tevékenységek, és az aktív élet mellett nagy hangsúlyt helyezünk az egyéni munkaerő-piaci és képzési életútra, egyedi rehabilitációra és rekreációra. Működésünk során kapcsolatot építettünk ki hasonló profilú civil szervezetekkel, így részt vehettünk uniós forrásból megvalósuló pályázati programokban.

Az egyesület az eddig látókörébe került célcsoportok mellett nyitni kívánt a fiatalabb célcsoport felé is, akiknek akár sérültsége, vagy akadályozottsága, illetve negatív munka-erőpiaci kilátásai miatt szükséges a felnőttképzés. Egyesületünk így komplex segítséget képes nyújtani az ügyfeleink élethelyzet nehézségeinek leküzdésében.

Nyertes európai uniós pályázatunknak köszönhetően lehetőséget kaptunk munka-erőpiaci szolgáltatást végző szervezetként kapacitásunk fejlesztésre.

A kapacitásfejlesztési folyamat részeként jelenleg is zajlik a munkaerő-piaci szolgáltatásainkra vonatkozóan a minőségirányítási rendszerünk bevezetése.